Brownies

Många svenskar gillar att baka och i Sverige säljs det oerhört många kok och bakböcker varje år, intresset för matlagning och bakning är alltså stort hos oss. Det finns också en hel del framgångsrika bloggar på ämnet, och när det kommer till bakverk verkar det inte finnas några som helst begränsningar på vad man kan kombinera och åstadkomma.

I TV4 går programmet- Hela Sverige bakar, som är ett fantastiskt underhållningsprogram där deltagarna tävlar om att få skriva och publicera sin egna bakbok med mera, vinnarna är oftast fenomenalt duktiga och ibland håller man nästan på att trilla av stolen när man får se de färdiga resultaten. Bakning är roligt och uppskattat men det behöver absolut inte vara ett bakverk för att det ska vara värt att äta det, jag kan faktiskt sakna de gamla hederliga sju sorters kakor som alltid fanns på mormors tid. Jämfört med dagens alla konstbakverk så fanns det något underbart ljuvligt och prestigelöst i kakfatet som mormor bjöd på, fast vid vidare eftertanke så förstår man att det säkerligen låg en hel del krav, förväntningar och prestige också på det kakfatet utan att man kunde uppfatta och tolka in det som barn.

Men trots alla underbara kakor och bakverk som finns på denna jord så är Brownien den som känns som mest tidlös och uppskattad över stora delar av västvärlden. Brownies är enkelt, gott, kladdigt, och passar utmärkt som dessert eller bara till eftermiddagskaffet. Tänker man servera brownies som en efterrätt så kan det vara en kul detalj om bitarna är exakta och enkla att jobba med och då har företag som Kitcha precis det du söker, med deras MasterClass Brownie plåt kan du utan problem få perfekta bitar att bjuda dina gäster på. Kitcha har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för dig som älskar matlagning och bakning.