Praktiska mattor till hemmet

Det är inte helt lätt att hitta snygga och praktiska mattor som överlever längre än en eller ett par säsonger. I köket blir det mycket spill, och speciellt för oss som bakar en hel del och ibland sätter på elvispen med för hög hastighet. Men också vid köksbordet eller i vardagsrummet, där många äter mat och bakverk, blir det lätt fläckar. Det är ett problem som många av oss har, och speciellt om vi vill kombinera vårt bakintresse med ett fint och trendigt hem.

Mattor med särskilda egenskaper

Något som kan rädda situationen är att ta en titt online. Det finns nämligen hemsidor som erbjuder enskilda tyger och färdiga mattor som överlever de värsta varianterna av spill. Och du behöver inte lägga massor av resurser eller tid på att rengöra dem!

Att beställa hem en vaxduk som går att torka av med en trasa, eller att beställa hem en plastmatta som enkelt går att skölja av, låter inte som något många drömmer om. Plast- och vaxmaterial på textilprodukter brukar inte direkt bli hyllade som trendiga eller snygga. Dock finns det alternativ som överraskar den mest skeptiska av oss.

Kika på utbudet som finns och låt dig bli inspirerad och övertygad, redan idag. Och slipp rengöra eller handla nya mattor säsong efter säsong!