Skicka en tårta med post

Skicka en tårta med post – den perfekta presenten. Ett roligt sätt att gratulera någon vid en bemärkelsedag eller vid något annat tillfälle är med en tårta. Dock kanske man bor på långt avstånd från den man vill fira eller har något annat förhinder.

Varför inte då skicka en tårta med posten? Det kanske låter knasigt, men i Sverige finns en rad olika aktörer som levererar tårtor hem till dörren eller tårtogram som det också heter.

kaffe-tårtaPå Postkakan.se går det att välja mellan fem olika tårtor och kakor samt brända mandlar att skicka som tårtogram. Dessutom går det få sin egen bild i marsipan på tårtan. För företag finns även den så kallade ”logobiten” vilken är en liten kaka med företagets logga på. Perfekt för den som vill göra något kul för sina kunder eller liknande. Att skicka en tårta hos Postkakan kostar från 190 kr inklusive frakt.

Skickatårtan.se är en annan sida på nätet där det går att beställa tårtogram. Här går det att välja mellan hundratals tårtor av alla möjliga slag. Prinsesstårtor, födelsedagstårtor, fototårtor med sitt eget foto på, gräddtårtor, marängtårtor samt bakelser och smörgåstårtor.

Vissa tårtor går att beställa för leverans samma dag om man beställer innan klockan 12. Dessutom går det även att skicka tårtor till Tyskland, Frankrike, Österrike och London.

Att skicka ett tårtogram med Skickatårtan.se kostar från ca 200 kr och uppåt inklusive frakt.