Snabblagade middagar som ger mer tid till bakningen

matkasse_381952576

Visst är det jobbigt när man kommer hem från jobbet och inte vet vad man ska göra till middag, eller när man hellre vill baka någon god efterrätt istället för att stå och laga middag. Det är vid dessa tillfällen man helst skulle vilja ha en middag färdig eller i alla fall en middag som går snabbt att tillaga. I texten nedan så kan du hitta några förslag på middagar som går snabbt och enkelt att tillaga.

Om man verkligen inte vill stå och laga mat så är den enklaste lösningen att beställa hem en matkasse. Detta kan man göra via webbsidan matkassedirekt.se som erbjuder flera olika alternativ där man kan beställa hem olika sorters matkassar. På detta sätt behöver du inte åka och handla varor samt att det följer med recept och beskrivning direkt i matkassen.

En simpel pastasallad kan vara enkel och smidig lösning om man inte vill slava framför spisen. Det enda man behöver är makaroner och kanske några grönsaker som man kan hitta i kylen, till exempel sallad gurka och majs. Sedan rör man ihop dem och ringlar över lite olja så är det färdigt. Det är en extremt enkel maträtt som går hur bra som helst att äta kall.

Något som är populärt bland barnen är korv. Det finns väldigt mycket man kan göra av korv och nästan allting går snabbt att förbereda. Ett exempel är kokt/grillad korv där allt man behöver är korv och bröd eller korv och makaroner.

En annan snabblagad maträtt är soppa och det finns hundratals recept att välja mellan. Så länge man vet hur man lagar grunden till en soppa kan man experimentera och använda de råvaror som finns i hemmet istället för att åka och handla. Soppor mättar också väldigt länge och går bra att frysa in för en ännu snabbare middag vid nästa tillfälle!