Tårtprovning

Är det så att det vankas kalas, bröllop eller fest snart och ni inte riktigt vet vad ni ska bjuda på? Eller kanske du bara är en person som älskar sötsaker och gillar att prova nya smaker? Då kan en tårtprovning vara en rolig aktivitet att boka in i kalendern.

Vän-kväll

Tårtprovning

Är ni ett gäng tjejer, eller killar som gillar nya smaker och framförallt nya produkter kan en vän-kväll med tårtprovning vara en rolig och lite annorlunda aktivitet. Ett tips, som vi provat, är att beställa hem några olika tårtor per post. Detta passar perfekt för er som gillar att smaka, men inte har tiden att baka olika tårtor själva. Ett företag som erbjuder denna tjänst är postkakan.se, ett företag som säljer tårtor och kakor som sedan skickas hem per post. Här finns spännande smaker som kola coccos, apelsintryffel och den klassiska sacher tårtan.

Inför bröllopet

Går du och din partner och planerar ett bröllop är det perfekt att anordna en smakprovning med familjen, eller några vänner och prova lite olika tårtsorter. Kolla på det konditori ni tänkt beställa er tårta från om det finns möjlighet att köpa små tårtor av de olika sorterna ni är intresserade av för att prova hemma i lugn och ro. Ett bröllop är en viktig och stor händelse i en människas liv och det gäller att allt blir som man planerat. En bröllopstårta som faller helt fel i smaken är inget som man vill uppleva. Därför är en klassisk provning hemma ett tips.

Inför kalaset

Även inför ett större kalas är det idé att göra en liten provning på de sorter man vill bjuda på. På finest.se står det om en kvinna som snart ska fylla år, som just gjort detta. Hon har ordnat en tårtprovning för att prova de olika smakerna hon tänkt bjuda på. Riktigt smart! Är du osäker från vem du ska beställa tårtorna är ett tips att prova ett par från olika företag för att se vika ni gillar bäst.

Just smakprovning är något som verkligen förgyller vardagen för finsmakaren. Sötsaker är det bästa som finns och det gäller att hitta just de bästa smakerna att njuta av.